Folk din pana mea vol. 2

După cum știți, am început, împreună cu Asociația F.A.I.R., lucrul la albumul Folk din pana mea vol. 2, avem deja două piese alese prin competiție aici pe site. Este vorba de AmprenteÎn ochii ei și Sebastian IonelHai, Bucovină!.

Pe lângă acestea, vor mai contribui la album și o serie de artiști consacrați precum Vasile Mardare sau Puiu Crețu, care și-au exprimat deja acordul în această direcție. Știm însă că sunt foarte mulți artiști care au compus pe versurile lui Sorin Poclitaru, e foarte greu să îi enumerăm pe toți – Emeric Imre, Cristi Corcioveanu, Ștefania Iacob, Cristi Mihai, Vali Petcu, Cezar Popescu, Tatiana și Marius (Fox Studis), Raul Cârstea și mulți-mulți alții. De aceea, îi rugăm pe toți cei care au piese pe versuri de Sorin Poclitaru să ne anunțe dacă sunt interesați să contribuie la albumul colectiv Folk din pana mea vol. 2. Mai mult, dacă numărul celor interesați va fi foarte mare, va fi nevoie să alegem undeva la maxim 20 de piese, așa că vă rugăm să nu vă supărați dacă piesa dvs. nu va intra în acest volum.

Intenția de a apărea pe compilație se va face fie postând un comentariu la acest articol care să includă un CEL MULT un link de youtube cu piesa pe care doriți să intre în evaluare, fie prin e-mail, la adresa contact[arond]foreverfolk.com

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Folk din pana mea vol. 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.