Cosmin Vaman, Alexandra Andrei&SPAM – Cele mai frumoase

Mi-aș fi dorit o rubrică săpămânală Clipul zilei, care să creeze o anumită tradiție, dar nu toate se întâmplă așa cum vreau eu. Dar în această săptămână am ocazia să vă prezint, cu toată bucuria din suflet, clipul ce completează munca uriașă a proiectului Drumul, realizat și implementat de Cosmin Vaman, Alexandra Andrei și colegii lor de scenă din SPAM. Deși pe Cosmin “l-au făcut celebru” cântecele ironice, amuzante, Cele mai frumoase este o piesă care mie personal îmi place teribil, o consider demnă să se alăture pieselor similare ale unor artiști cu decenii de activitate în spate (n-o să dau nume de artiști sau piese, ca să nu îi înjure pe ei lumea că și-o iau în cap).

Și pentru că proiectele făcute alături de prieteni sunt Cele mai frumoase, Petre Ancuța (actor și muzician) este actorul principal al videoclipului proaspăt lansat. La realizarea videoclipului au mai contribuit Marius Tanef (Director de imagine), Tudor Olaru (Regie și Montaj), scenariul fiind semnat de Cosmin Vaman.

Piesa Cele mai frumoase face parte din albumul Drumul, pe care îl puteți cumpăra aici. Nouă nu ne rămâne decât să vă urăm vizionare plăcută, avertizându-vă că muzica lor creează dependență.

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Cosmin Vaman, Alexandra Andrei&SPAM – Cele mai frumoase

  vali crintea

  (27 July 2015 - 21:25)

  daca nu erai tu, aflam mult mai tarziu ! frumoasa melodie , multumesc tie pentru cunostinta si lor pentru realizare !

  Marius Matache

  (28 July 2015 - 10:40)

  @Vali fac si eu si lucruri bune 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.