Ad Hoc lansează clip 360

Ad HocAd Hoc sunt o trupă de care mai auzisem, tangential, dar nu cred că am apucat să ascult prea multe de la ei. Dar m-a tras de mânecă verișoara Iulia că băieții pun la cale ceva frumos și am zis că e păcat să nu punem și noi umărul. Ei bine, pe 27 octombrie ei își lansează primul clip 360 al noului single. intitulat Furtuna II” în cadrul unui concert ce va avea loc în club fabrica. Pe întreaga durată a evenimentului vor fi proiecții video pregătite de Andrada Băleanu și alte momente surpriză.

Videoclipul este realizat de către Spice Media Production & 360 Pro Team, iar filmările au fost efectuate în Parcul Natural Grădina Zmeilor din județul Sălaj, un loc unde subsemnatul nu a ajuns încă, deși își dorește, iar clipul a sporit dorința.

Piesa cu pricina face parte din coloana sonoră compusă de cei de la Ad Hoc pentru un spectacol de proporții pentru România, conceput de Liviu Pancu (actor și regizor la Teatrul Național din Târgu Mureș) și la care au participat peste 100 de actori.

În Furtuna II este vorba despre o stare interioară ancestrală pe care o facem vizibilă în exterior printr-o filmare interactivă de 360 de grade. Folosind tehnologia modernă oferim o experiență neobișnuită, prin care cel ce vizionează clipul poate să se uite în toate direcțiile surprinse de camera de filmat, iar prin ideea melodiei transpusă în versuri și muzică, oferim un alt fel de „călătorie de 360 de grade”, dar că de data asta folosim mintea pentru o căutare interioară. Sergiu Corbu, Ad Hoc

Prețul unui bilet cumpărat în avans este de 15 lei, iar in seara evenimentului 20 de lei. Biletele se pot achiziționa prin rețeaua iaBilet.ro.

Și pentru că cititorii noștri sunt importanți, vă provocăm la un concurs ce are ca premiu o invitație dublă la concertul din fabrica. Pentru a avea șansa să intrați în posesia ei, vă invit să ne spuneți, în maxim trei-patru propoziții,

Când ați ascultat prima oară Ad Hoc și ce v-a impresionat la ei?

Termenul-limită este 26 octombrie ora 16.00, ca până seara să putem anunța câștigătorul. Răspunsurile vor fi postate ca și comentarii la acest articol. Mult succes și mergeți să îi susțineți pe băieți miercurea viitoare!

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.