Când voi fi mare

Când voi fi mare, voi…fiecare din noi a spus asta măcar o dată în viață. Poate încă o mai spunem, cu dor pentru perioada aceea din copilărie, când visam să fim mari, să decidem asupra destinului. Azi, poate, chiar dacă nu o mai spunem atât de hotărât, ne-am dori să fim iar copiii de altă dată.

Când era mic, Marius Dașcău a vrut să fie poate pompier, poate medic, poate cosmonaut. Când a mai crescut, a vrut să cânte oamenilor și și-a pus dorința pe notele piesei Când voi fi mare. În zilele noastre, visul lui se îndeplinește, pentru că luni, 11 iunie, visul se materializează în albumul Despre Oameni și Vise (detalii aici, v-am mai povestit eu de el). El zice că e punct de maxim, eu spun că tocmai acum începe urcușul pentru tizul meu, dar na, oamenii au nevoie de motive pentru a lupta. Și aici mă refer inclusiv la a te lupta cu 1000 de discuri pe trepte până la etajul 4 (în cazul meu) și la lupta de a îți câștiga locul într-un showbiz divers și sălbatic.

Și pentru că așa e simpatic să facem, vă anunțăm că Marius Dașcău vine, cu tot cu Voi fi mare, joi, 7 iunie, începând cu ora 15.00, în emisiunea Seven Folk de la Radio Seven (103,4 FM, dacă sunteți în București sau online pe www.radio-seven.ro). Iar noi vă propunem piesa la Clipul zilei pe ForeverFolk (zic să vă și abonați, că merită) și vă așteptăm să ne vedem luni, la Clubul Țăranului (ora 20:30), pentru a fi parte din oamenii și visele lui Marius. Bucurați-vă de muzici!

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.