Printre Măguri 2019

Printre Măguri 2019

Printre Măguri 2019 are loc în perioada 21-23 iunie 2019

Printre Măguri 2019 este tipul de festival relaxat, în aer liber, înconjurat de verde, într-un loc departe de agitația orașelor (nu e nici semnal la telefon peste tot). Este a V-a ediție a festivalului ce se desfășoară la Măgureni, mai exact în Satul Banului.

Se stă la cort (luați-vă sac de dormit și izopren) sau cu rulota (pensiunile cele mai apropiate sunt la Câmpina sau Florești). Culinar vorbind, nu trebuie ratată mâncarea la ceaun sau prăjiturile de casă. Domnilor, dacă veniți cu mașina, e bine să rămâneți și să gustați țuica de prună a lui Liviu, gazda evenimentului.

Nu e doar despre mâncat și cântat, sâmbătă aveți ocazia unor trasee de bicicletă superbe prin văi și peste dealuri (organizatorii au pregătit un traseu de aprox. 20 de km) sau chiar pe jos. Sau pur și simplu leveniți pe malul Proviței, care curge în apropiere.

Programul festivalului Printre Măguri 2019 este următorul:

 • Vineri, 21 Iunie – ora 19:00: Liviu Ungureanu, Titus Constantin, Oliver Ciobanu, Adi Beznă, Marius Matache, Marius Batu. Invitat percutie: Vali Vătuiu;
 • Sâmbătă, 22 iunie – ora 17:30: Open stage (60 min), Titus Constantin, Adi Beznă, Krypton Unplugged, Ducu Bertzi, Mircea Baniciu. Invitat percutie: Vali Vătuiu
 • Duminică, 23 iunie – ora 13:00: Mircea Vintilă.

Pentru informații suplimentare, Echipa Printre Măguri poate fi contactată telefonic la: 0743129033 sau 0722873754. Urmăriți, de asemenea, și evenimentul de facebook, unde mai apar constant noutăți și informații despre eveniment.

Post Author: Marius Matache

4 thoughts on “Printre Măguri 2019

  […] Printre Măguri, Măgureni (Prahova), 21-23 iunie detalii aici […]

  […] Cel de-al 3-lea festival din luna lui Cireșar la care voi participa are loc lângă Câmpina, la Satul Banului, comuna Măgureni, la festivalul Printre Măguri. E un loc foarte idilic și o atmosferă extrem de relaxată, am participat și anul trecut și am fost foarte încântat de experiență în ansamblu. Recitalul meu e vineri, 21 iunie, după ora 20.00. Mai multe detalii și lista completă a recitalurilor o găsiți aici. […]

  ANA Fluerasu

  (3 June 2019 - 10:20)

  Daca 10% ar avea abnegația ta, consecventa…alta ar putea sa fie viata folkului romanesc.Pana atunci ramai o picătură intru-n ocean. Si pentru asta,te admir.

  Marius Matache

  (3 June 2019 - 10:36)

  @Ana ne-a zis candva, demult, Anca Lupes, ca noi, ca bransa, nu avem nici o sansa. Ca poate vor razbi cativa individual, dar atat.
  Defectele mele includ incapatanarea si dorinta de a face lucrurile cum trebuie, macar la minim, asa (uitandu-ma la ce fac altii, ma ingrozesc unde suntem noi). Candva speram ca pot sa ii conving si pe altii sa faca la fel. Aparent, toata lumea prefera calea usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.