Tu decizi artiștii!

Cum ar fi un festival în care artiștii care susțin recitaluri să fie deciși de publicul plătitor de bilete? Până la urmă, nu așa trebuie să fie? Iată că se întâmplă la Târgul Național de Muzică Folk de la Gura Humorului, ediția 2019, ce va avea loc în perioada 13-14 septembrie.

Astfel, directorul evenimentului, Sorin Poclitaru, a stabilit următoarele prețuri pentru abonamente și bilete (80, respectiv 50 lei) și decis următoarea procedură de selecție. Cei care cumpără un abonament pentru cele două zile de eveniment vor trimite o listă cu 6 nume de artiști preferați și un punctaj de la 1 la 6 (1 cel mai slab, 6 cel mai bun).

Apoi, voturile vor fi centralizate, iar folkiștii cu cele mai multe puncte acumulate vor fi invitați să susțină recitaluri pe scena Casei de Cultură Gura Humorului.

Contul în care se poate achita contravaloarea abonamentelor este: RO65 BTRL 0340 1201 1024 35XX, deschis la Banca Transilvania pe numele Sorin Poclitaru.

Recomandarea ForeverFolk pentru artiștii din recital

Lista este în ordine alfabetică și e doar un exemplu, nu vă manifestați entuziasmul, nu decidem noi, voi sunteți cei care plătiți și decideți. Că noi nu i-am da niciodată 6 puncte lui Cosmin Vaman (hahaha!).

  1. Cristi Corcioveanu – 1 p
  2. Fără Zahăr – 2 p
  3. Sebastian Ionel – 3 p
  4. Marius Matache – 4 p
  5. Ada Milea – 5 p
  6. Cosmin Vaman – 6 p.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Tu decizi artiștii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.