Jurassic Folk la Târgu Mureș

Jurassic Folk e cel mai nou proiect – concept – pamflet marca Aurel Mitran, care s-a gândit el că milenarii folkului românesc merită duși în excursie la Târgu Mureș. Un oraș care cam suferă la capitolul folk, dacă mă întrebați pe mine. La fel de bine se pute numi Folk la folk nu scoate ochii, că sunt trei (pe afiș) și nu par agresivi unul cu celălalt.

Dar să trecem la plebicist, coane Fănică, și să anunțăm că cei trei dinozauri ce vor inaugura acest parc de dixtracții al folkului sunt Nicu Alifantis, Mircea Baniciu și RaduGheorghe, însoțiți de Taraful Folk-Lor. Trebuie precizată condița care de fapt sunt două pentru ca un dinozaur al folkului să fie prezent în acest eveniment: să aibă minim 65 de ani și să își fi dovedit talentul muzical-literar-coregrafic din mezozoic în cuaternar. Partea bună este că publicul trebuie doar să fie dornic să-i asculte pe cei trei.

În esență, sper că este clar și evident pentru toată lumea că Jurassic Folk este despre prietenie, umor, bucuria de a trăi și, evident, muzică bună…rău. Sâmbătă, 25 iunie, începând cu orele 19:00, în Cetatea Medievală din Târgu Mureș.

Dacă ajungeți la eveniment, să ne povestiți și nouă cum a fost, în comentarii, că suntem curioși tare.

Jurassic Folk Târgu Mureș

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.