Recomandări de noiembrie

Mi-a plăcut ideea de recomandări lunare, cred că vom continua rubrica, iată ce vă propunem în luna noiembrie. Prima recomandare îl vizează pe Nicu Alifantis, care va cânta pe 2 noiembrie la Hard Rock Cafe din București alături de ZAN și Mihai Neniță. Și pentru că Nicu Alifantis este brăilean, venim cu o propunere pentru locuitorii orașului de pe Dunăre sau din apropiere. Cosmin Vaman și Marius Dașcău vor cânta în Sala ProArte a Centrului de Creație din Brăila (Piața Traian nr. 2). A doua zi, pe 4 noiembrie, celor doi invitați li se alătură și Marius Matache pentru un nou episod de En3, ce va avea loc la Club Touche din Băicoi.

Baicoi noiembrie

Luni, 14 noiembrie, Maria Gheorghiu vă dă întâlnire la Lloyd’s Pub din București. Nu e singură, ci cu Radu Grațianu, e concert aniversar pentru 14 ani de cântat împreună. La mulți ani, dragilor, să cântați cu poftă! Iar voi faceți-vă rezervări din timp, că pub-ul o fi el curățel și cu sunet bun, dar e micuț și se umple repede, așa că… grăbiți-vă! Două zile mai târziu, pe 16 noiembrie, la Brașov, Alexandru Andrieș vă așteaptă la Rockstadt pentru un concert oferit de Asociația 15 noiembrie 1987, cu ocazia aniversarii a 35 de ani de la înființare.

Continuă turneul Baricada Folk și în luna noiembrie. Dacă totul merge bine, proiectul ce îi include pe Adi Bezna, Cătălin Stepa, Ovidiu Mihăilescu, Nicu Zotta și OCRU va susține spectacole la Craiova (3.11), Târgu Jiu (4.11), Petroșani (5.11), Arad (6.11), Cluj-Napoca (8.11), Sibiu (9.11) și Iași (17.11, aici fără Mircea Baniciu).

Baricada Folk Octombrie

Recitalurile festivalului Chira Chiralina de la Brăila vor fi susținute de Fără Zahăr și Ducu Bertzi (sâmbătă, 26) și Mihai Mărgineanu (duminică, 27). Vă reamintim că înscrierile au loc până pe 10 noiembrie, găsiți detalii despre concurs aici.

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.