Recomandări de aprilie

A început luna aprilie, hop și noi cu câteva recomandări, că așa ne stă bine. Sala Gloria găzduiește pe 5 aprilie spectacolul Folk pentru Biodiversitate, ce îi are ca artiști în recital pe Marius Matache și Teddy Tudoroiu, alături de invitații lor Berti Barbera, Matei Vasilescu și Ștefan Milutinovici. Spectacolul are ca scop strângerea de fonduri pentru centrul de reabilitare a faunei sălbatice de la Petrești (jud. Vrancea). Biletele sunt disponibile aici.

recomandări aprilie

Brăila are și ea episodul său de folk în luna aprilie. În Sala ProArte din Piața Traian vor concerta Adi Bezna și Ovidiu Mihăilescu, în cadrul seriei de spectacole lunare organizate în completarea festivalului “Chira Chiralina”. Spectacolul începe la ora 16.00.

Pe 13 aprilie, în Joia Mare, Alina Manole vă invită, alături de Raul Kusak, la Joia Păcătoșilor la Clubul Țăranului – La Mama din București. Biletele la acest spectacol, demarat în 2012 se găsesc pe IaBilet, iar noi l-am inclus cu mare drag în lista de recomandări.

Pentru că la Târgu Mureș se cântă rar, recomandarea zilei de 19 aprilie este concertul Ada Milea și Ștefan Mura la Antigalerie Cactus. Biletele se cumpără direct la locul de desfășurare a evenimentului, dar cu o rezervare prealabilă. Detalii pe pagina evenimentului.

Din mai cred că încep festivalurile, așa că, dacă aveți recomandări pentru luna viitoare, le puteți face în comentarii.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.