Hippie Camp Brezoi

Hippie Camp e dovada că ideile simpatice din zona necomercială a muzicii pot deveni proiecte finanțabile și pepiniere de noi talente. E un concept educațional, în primul rând, cu 30 de tineri cu vârsta cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, talentați și pasionați de muzică și arte, ȋn general, care vor să învețe de la artiști cu experiență câteva din secretele industriei muzicale.

Hippie Camp Brezoi 2023

Artiștii experimentați vor susține timp de 11 zile, în perioada 5-15 iulie 2023, atât recitaluri live, dar și ateliere practice care să îi inspire și ajute pe tinerii din comunitate. Atelierele vor avea loc zilnic între orele 11:00-14:00 și vor avea ca subiecte educația muzicală, instrumentele, povești despre cariera muzicală, exemple de bună practică legate de etică în industria muzicală, management etc. Printre artiștii implicați ce vor fi prezenți la Brezoi se numără Radu Almășan (Bosquito), Marius Matache, trupele White Mahala, COMA, om la lună, Luna Amară și Fără Zahăr.

Prezența este obligatorie pentru cei 30 de participanți, deci este recomandat să aplicați doar dacă știți că sunteți disponibili ȋn perioada 5-15 iulie. Scopul este ca participarea ȋn acest proiect să vă ofere un bagaj de cunoștințe care vă va ajuta enorm pentru dezvoltarea unei cariere ȋn domeniile creative. Vă puteți înscrie completând formularul de aplicație până pe 25 iunie. Pentru artiștii care nu au împlinit încă 18 ani, este nevoie de acordul părinților, prin completarea formularului de Acord parental și să îl încarce în formularul de mai sus.

Hippie Camp este un proiect PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – #NextGenerationEU.

Mai multe detalii despre programul finanțator puteți găsi pe site https://mfe.gov.ro/pnrr/ și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/PNRROficial/

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Hippie Camp Brezoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.