Cluj Folk Fest 2023

Cluj Folk Fest 2023

Cluj Folk Fest 2023 și-a anunțat lista artiștilor ce vor încerca să cucerească inimile spectatorilor clujeni pe 8 și 9 septembrie 2023. Ajuns la cea de a 3-a ediție, festivalul propune și un nou spațiu de desfășurare și anume C𝐚𝐦𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐨𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚, un loc minunat înconjurat de pădure, la ieșirea din cartierul Mănăștur spre Făget.

Recitaluri Cluj Folk Fest 2023

Recitalurile celor două zile

  • 8 septembrie: Teodora Iacob&White Horse, Daniel Făt, Sunt un frate tânăr, Semnal M (acustic), Florin Chilian;
  • 9 septembrie: Ana Maria Ivan (câștigătoarea concursului Cluj Folk Fest 2022), Adrian Sărmașan, Zoltan Butuc, Cristian Buică, Dinu Olărașu.

Există și partea de concurs, tinerii artiști interesați se pot înscrie accesând formularul acesta. Nu vor lipsi din program nici jocurile în aer liber, degustările de produse, activitățile educative (inclusiv lecții de muzică). Pentru că organizatorii par să fi învățat din experiența festivalurilor din alte zone muzicale și încearcă să ofere mai mult decât muzică, să ofere participanților o experiență plăcută în ansamblul ei.

Abonamentele pentru cele două zile costă 150 de lei în presale și 200 de lei ulterior și sunt disponibile pe AmBilet.ro. Accesul minorilor este permis doar cu însoțitori majori, minorii cu vârsta până în 10 ani având acces gratuit. Persoanele cu dizabilități pot beneficia de acces gratuit în baza actelor doveditoare. Pentru rezervare, vă rugăm să ne contactați la adresa clujfolkfest@gmail.com

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.