Folk pe Pâine la Pecica

Festivalul Național de Muzică FOLK pe PÂINE a ajuns în 2023 la ediția cu numărul XI, semn că este deja o constantă a ecosistemului muzicii folk din România. Oamenii inimoși din vestul României, ce mare parte din ei alcătuiesc Cenaclul Lucian Emandi, merg încet și sigur înainte și continuă să găzduiască, cu inima deschisă, folkul și poezia la Pecica.

Ediția din acest an are loc în perioada 1-2 septembrie 2023 și include un program bogat în cele două zile de festival. Programul Festivalului FOLK pe PÂINE este următorul:

Vineri, 1 septembrie

  • 14.00 – 17.00 Finala Concursului de creație și de interpretare;
  • 18.00-24.00 Recitaluri și concerte cu participarea artiștilor: Mircea Baniciu & Band (Vlady Cnejevici și Teo Boar), Mircea Vintilă, Adrian Sărmășan, Marius Matache, Daniel Julean și Nicoleta Brola, Frații Ilie, Livia Daniel și Angi Daroț, Monica Mihaela Cojocaru, Lucian Gevelegian, Florian Jianu, Corul Liceului Teoretic “GHEORGHE LAZĂR” PECICA, Grupul FLUTURAȘII.

Sâmbătă, 2 septembrie

  • 18.00 – 24.00: Andrei Păunescu și Cenaclul Flacăra, cu participarea artiștilor: Magda Puskas, Cristian Buică, Vanghele Gogu, Mădălina Amon, Cătălin Stepa, Maria și Adriana Păunescu.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură „Doru Ioan Petescu“ Pecica, str. 2 nr. 66. Iar noi vă propunem o piesă de la Marius Matache, Marea, așa, că tot ne apropiem vertiginos de finalul sezonului estival.

Post Author: Oana

1 thought on “Folk pe Pâine la Pecica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.