Recomandări de septembrie

Chiar dacă de o parte din evenimente am scris deja individual, pentru că septembrie este o lună plină, m-am gândit că ar prinde bine. Mai ales că primul weekend al lunii e foarte aglomerat și mă gândesc și că poate unii nu ați prins articolele individuale (vor fi linkuri către ele oricum). Sigur că sunt mult mai multe evenimente în această lună, dar am recomandat câteva care ne-au făcut cu ochiul.

În perioada 1-2 septembrie are loc la Pecica Festivalul Folk pe Pâine, ajuns la ediția a XI-a, programul complet îl găsiți aici. În același weekend, dar 1-3 septembrie, se întâmplă la Adjud Festivalul Între 2 Ape (am povestit in extenso aici). Cel de-al treilea eveniment din primul weekend de septembrie este Povestea Vinului la Mediaș, ce are o componentă folk serioasă, cu Marius Matache, Florin Thomits, Virgil Suciu, Feri Teglaș sau grupul Motto. Programul complet al evenimentului este disponibil aici.

Folk pe pâine Pecica Festival

În perioada 8-9 septembrie are loc la Camping Colina din Cluj-Napoca Cluj Folk Fest 2023. Și pentru că am dat o mână de ajutor, organizatorii ne-au propus să facem un concurs cu o invitație dublă la festival. Așa că vă invităm să lăsați un comentariu la acest articol aici pe blog la care din evenimentele pe care le prezentăm în acest articol plănuiți să mergeți.

Cluj Folk Fest 2023

Despre spectacolul 3 pentru 3 am vorbit, realizat în cadrul proiectului ART3 – Pledoarie pentru Educație și Creativitate. Astfel, pe 27 septembrie la Sala Gloria vă așteaptă Marius Matache, Teddy Tudoroiu și Matei Vasilescu.

3 pentru 3 ART3

Pe 29 septembrie demarează la Gura Humorului Târgul Național de Folk “Vasile Mardare”, încă nu au fost anunțate recitalurile celor trei zile. A doua zi, pe 30, sala Pro Arte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila găzduiește spectacolul Sinestezii, cu Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș.

Așadar: postează în comentariile acestui articol (pe blog, nu pe facebook!) unde plănuiești să mergi și poți câștiga o invitație dublă la Cluj Folk Fest 2023. Termenul limită de primire a răspunsurilor este miercuri, 6 septembrie, ora 12.00. Miercuri seara anunțăm câștigătorii pe pagina noastră de facebook.

Post Author: Marius Matache

4 thoughts on “Recomandări de septembrie

  Costin Stanculet

  (31 August 2023 - 09:18)

  Din evenimentele prezentate in acest articol planuim sa mergem la spectacolul 3 pentru 3. Si evident la cel de la Cluj, in cazul in care vom castiga invitatia 😀 multumesc!

  Marius

  (1 September 2023 - 09:44)

  La cel din Cluj, din următoarele motive: e cel mai aproape, chiar rămânem în Cluj acel weekend, nu am mai fost la folk de când m-a obligat frate-miu și ar fi prima oară când merg de bunăvoie, ar fi și gratis 🙂

  Daniela Florescu

  (2 September 2023 - 00:39)

  Voi merge la Cluj Folk Fest, in calitate de sustinator al uneia dintre concurente, respectiv fiica mea. O invitație dubla mi-ar oferi șansa să o invit și pe prietena ei din Luduș sa o susțină, ptr prima data, în cadrul unui concurs de muzica folk.

  Costin Stanculet

  (5 September 2023 - 11:02)

  Din pacate nu mai putem ajunge la Cluj, prin urmare va rog sa nu luati in calcul comentariul pentru concurs 😉 numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.