Între 2 Ape la Adjud

A 2-a ediție a festivalului folk Între 2 ape va avea loc la Adjud în perioada 1-3 septembrie 2023 în Piațeta Ion Dichiseanu din orașul moldav. Iar cele trei zile de festival includ câte șase recitaluri plus un headliner pe fiecare seară. Sunt artiști diferiți, pe toate gusturile, de la Cenaclul Flacăra (care asigură prima seară de festival) la artiști cu influențe rock (Marius Matache, Dan Manciulea), plus Nicu Alifantis și Mircea Baniciu, doi artiști ce transcend timpul și stilurile. Dar să nu mai pierdem timpul și să vă prezentăm lista completă a recitalurilor din cele trei seri.

Vineri, 1 septembrie: Cenaclul Flacăra 50 cu Andrei Păunescu și invitații săi – Magda Puskas, Cristi Buică, Cătălin Stepa, Virgil Gospodaru, Mădălina Amon, Vanghele Gogu.

Sâmbătă, 2 septembrie: Nicu Alifantis&Răzvan Mirică, Marius Matache, Florin Paul Camen, Dan Manciulea, Trupa ARHAIC, Lică Chițcan, Florin Țuțuianu.

Duminică, 3 septembrie: Mircea Baniciu&Band (Vlady Cnejevici, Teo Boar), Eugen Avram, Neica Trandafir, Ionel Erimia, Mugur Prundea, Trupa Baba Novak, Grupul Eu Cred.

Recitalurile în cele trei seri încep la ora 18.00. Organizatorii Festivalului Folk Între 2 Ape sunt Primăria Adjud, Consiliul Local Adjud și Casa de Cultură “Tudor Vornicu”.

Pentru ascultat, noi vă propunem o piesă de la Nicu Alifantis, pe care Răzvan Mirică, colegul său din proiectul Gemini (amândoi sunt născuți în zona Gemeni), are o solistică absolut minunată și vă recomand să o ascultați cu mare atenție.

Post Author: Raluca

2 thoughts on “Între 2 Ape la Adjud

    […] A doua zi, pe 2 septembrie, mă mut în Vrancea, la Adjud (o nouă premieră), pentru un recital în cadrul festivalului Între 2 Ape. Dacă tot nu am reușit să cânt la Focșani (nu mai repet povestea), iată că festivalul de la Adjud e deja la a doua ediție și mă bucur să fac parte din el (durează trei zile, program complet aici). […]

    […] aici. În același weekend, dar 1-3 septembrie, se întâmplă la Adjud Festivalul Între 2 Ape (am povestit in extenso aici). Cel de-al treilea eveniment din primul weekend de septembrie este Povestea Vinului la Mediaș, ce […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.