PO3TICA

PO3TICA este un volum colectiv pe care Asociația InformART plănuiește să îl lanseze în această toamnă, în care autorii sunt elevi din școlile și liceele din Sectorul 3 al Municipiului București. Vom menționa aici cele mai importante aspecte, cu rugămintea să citiți cu atenție regulamentul competiției și să îl respectați:

  1. Termenul limită de trimitere a poeziilor este 22 octombrie 2023.
  2. Se acceptă atât poezie cu rimă, cât și poezie cu vers alb.
  3. Concursul se adresează tinerilor scriitori de poezie încadrați într-o unitate școlară (școală gimnazială, liceu) din Sectorul 3 al municipiului București (da, e condiție obligatorie, nu, nu facem excepții).
  4. Poeziile în număr de maxim 5 pentru fiecare autor vor fi trimise într-un singur document, pe adresa de e-mail asociatiainformart@gmail.com, însoțite de formularul de înscriere (Anexa 1), care conține informațiile următoare: numele și prenumele autorului, vârsta acestuia, un număr de telefon (al elevului sau părinților acestuia), școala/liceul unde activează și clasa, precum și acceptul dat echipei de proiect de a stoca aceste informații pe durata proiectului (Anexa 2).
  5. Cele mai bune 50 de poezii vor apărea în volumul colectiv de poezie PO3TICA, realizat în cadrul proiectului.
  6. Premiul constă în prezența în volumul colectiv de poezie și într-un număr de exemplare din volumul PO3TICA, stabilit ulterior de organizatori. De asemenea, organizatorii pot decide oferirea unor premii suplimentare (discuri cu muzică folk, cărți de poezii).
  7. În funcție de necesități sau la cerere, echipa de proiect poate oferi sprijin tinerilor scriitori, în perfecționarea textelor ce urmează a fi incluse în volum.

Regulamentul integral al concursului este disponibil aici. Așteptăm cu nerăbdare poeziile elevilor dumneavoastră, vrem să îi transformăm în autori publicați.

Proiectul ART3 este finanțat de Primăria Sectorului 3 cu fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.