Ultimul cartuș

Mihai Mugescu a vrut să încheie vara cu un concert de folk, o vară experimentală, cu multă muncă și multe eforturi depuse pentru muzica live. Așa s-a născut Ultimul cartuș, un maraton de folk, pe durata a două zile, ca o concluzie a celei mai grele veri artistice din ultimii 30 de ani. Acesta va avea loc în perioada 4-5 septembrie 2020 în arena Live Music Summer Camp Brezoi.

Programul festivalului Ultimul Cartuș

Ultimul cartuș

Peste 20 de artiști au răspuns pozitiv invitației de a evolua pro bono la ultimul eveniment de la Brezoi (îi găsiți mai jos, în funcție de ziua în care vor evolua). Aș mai vrea să spun doar că, pentru 2020, Brezoi a devenit un reper pentru muzica live, oferind iubitorilor de muzică folk, rock, blues, reggae. Să sperăm că proiectul va continua și anul viitor, indiferent de forma lui.

VINERI, 4 Septembrie (Start 18:00): Mugur Prundea, Dana Florian, Eugen Avram, Marius Matache, Dan Manciulea, Nicu Zotta, Tatiana & Marius Ojog, OCRU (Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu) + Marius Dumitrescu, Sunt un frate tânăr (Dorin Andone, Teo Boar și Vlady Cnejevici), FolkFrate

SÂMBĂTĂ, 5 Septembrie (Start: 17:45): Livia Șchiopu, Trupa Cin5i, Tic Petrosel și Valeriy Mayn, Grup Folk Clasic, Cristi Dumitrașcu, Zoltan Butuc, Arthur project, Mircea Rusu Band, Ovidiu Mihăilescu, Claudia Șerdan și Andrei Maftei, Adi Bezna, Pragu’ de Sus.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.