Matache20

Matache20 este turneul aniversar al artistului Marius Matache pentru cei 20 de ani de carieră, care va debuta sâmbătă, 24 aprilie, la Lehliu-Gară, în deja celebrul La Partid. Alte spectacole anunțate deja vor avea loc pe 1 martie, la Iași, și 8 aprilie la București. De altfel, artistul are planuri mari pentru 2024, având în lucru două noi albume. În emisiunea Întâlniri capitale, realizată de Maria Gheorghiu la BucureștiFM și disponibilă mai jos, a anunțat titlul unuia dintre albume și anume Acid. 

La concertul din Big Mamou scria pe afiș I’mperfect, trupa din care făceam parte alături de Mădălin Giambașu, era un concert “oficial”. Ce a urmat în cei 20 de ani pe care îi vom aniversa pe 8 aprilie 2024 a fost dincolo de orice imaginație a mea. Albume, spectacole, fani, povești, toate alături de o chitară și de mulți prieteni. Marius Matache

Printre cele mai importante reușite ale sale din cei 20 de ani se numără cele patru albume lansate – HOINAR prin Piața Matache (2013), Alchimie (2016), Ninsorium (2020), Experimental (2021), dar și imnul naționale de rugby a României și numeroasele proiecte de susținere a tinerilor artiști și de promovare a muzicii folk.

Biletele pentru concertele de la București și Lehliu sunt disponibile pe IaBilet. Turneul are și o componentă socială puternică, împreună cu partenerul Lensa artistul urmând să doneze un număr important de perechi de ochelari pentru tinerii cu posibilități materiale reduse. De asemenea, va susține o serie de workshopuri și prelegeri în instituții educaționale din orașele în care ajunge turneul.

Sponsorul principal al turneului Matache20 sunt cei de la Domeniile Sâmburești, iar parteneri sunt Lensa, Aqua Carpatica și Kooperativa 2.0. 

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.