Ane Brun la București

Ane BrunCine crede că folkul mai există doar în România, se înseală. Oameni și chitări ce vor să transmită un mesaj puternic există peste tot în lume, chiar și în îndepărtatul și frigurosul nord. Ane Brun vine din Norvegia, iar în atmosfera creată de unele din piesele ei vă va duce cu gândul la corăbiile vikingilor navigând spre coastele Albionului. Dar nici vorbă de rece în actul artistic pe care îl veți putea vedea pe 10 mai 2015 la Sala Radio din București.

Aș putea să vă povestesc de numeroasele premii câștigate de Ane Brun în țara natală, unde de 10 ani este printre cei mai apreciați muzicieni. Sau de piesa pe care Asociația Americană pentru Lupta împotriva Cancerului a folosit-o într-un spot difuzat în pauza SuperBowl-ului. Dar un fan Peter Gabriel a fost câștigat la auzul colaborării dintre cei doi și zău dacă e ușor să cânți Don’t give up după Kate Bush sau Sinnead O’Connor, ca să nu mai spun de favorita mea, Paula Cole.

Muzica Anei Brun e mereu directă, mereu în contrast cu ce se află în jur, și atât de sclipitoare în simplitatea ei încât nu poate fi ignorată. Iubirea este mereu în centrul trăirilor ei de pe scenă […]

Să nu vă surprindă nici coverurile inedite după artiști precum Alphaville, Cindy Lauper sau Njork. Cu toții iubim unele piese și ne-am fi dorit să le fi compus noi (iar vorbește artistul din mine). Concertul începe la ora 20:00 și este organizat de prietenii de la Twin Arts cu sprijinul Ambasadei Norvegiei la București. Biletele sunt disponibile prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

Post Author: Marius Matache

4 thoughts on “Ane Brun la București

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.