Iti multumim, Tatiana!

Suntem la cea de-a VIII-a editie a Festivalului National de Folk POARTA SARUTULUI de la Tg Jiu. Aici, TATIANA a fost o permanenta. Nu a lipsit la niciuna dintre editiile anterioare. Publicul din Targu Jiu o astepta si anul acesta. Sigur ca prin cantecele ei, va fi
aici, alaturi de noi, colegii si prietenii ei Cristian Buica, Dan Vana, Emeric Imre, Ioan Onisor, Adrian Ivanitchi, Vasile Seicaru, Maria Gheorghiu si ceilalti participanti.

Si nu numai atat, duminica 09 august Tatiana ne-a insotit la ceremoniile dedicate lui Mihai Viteazul din Poiana lui Mihai de pe muntele Valcan, unde am aprins o lumanare si in memoria ei.

Promitem ca melodiile si versurile cantecelor Tatianei sa ne insoteasca pretutindeni. Iar lectia de optimism care a insemnat viata ei sa o putem preda si noi mai departe.

Iti multumim, Tatiana!

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Iti multumim, Tatiana!

    Marius

    (10 August 2009 - 17:40)

    Initial, noi nu am dorit sa facem o stire din moartea Tatianei (durerea pierderii cuiva drag nu poate fi vreodata o stire). Dar am considerat ca acest comunicat de presa merita publicat, pentru ca este mai degraba un omagiu al colegilor de breasla ce au cunoscut-o pe artista, dar si pe omul Tatiana Stepa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.