Folk Maraton – cel mai important eveniment folk al toamnei

VreauBilet prezinta pe 30 Septembrie, incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului prima editie de “Folk Maraton”. Artistii care vor urca pe scenala acest eveniment sunt: Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici, Nicu Alifantis, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi si Mihai Nenita, Marius Batu, Doru Stanculescu si Sorin Minghiat, Pavel Stratan, Zoia Alecu, Maria Gheorghiu, Emeric Set, Alina Manole si Tapinarii.

Amfitrionul reprezentatiei va fi actorul Dorel Visan, un declarat consumator al genului folk.

Zoia Alecu: Sper din tot sufletul ca FOLK MARATON sa devina o traditie, o sarbatoare a folk-ului, asa cum s-a intamplat cu Folk You! Folkul are nevoie de cat mai multi piloni de rezistenta, care sa-i asigure vizibilitatea, intr-o lume muzicala dominata de zgomote si play-back. Ii invit pe cei 20.000 de spectatori de la la Folk You sa-si cumpere din timp bilete, pentru ca Sala Palatului este mai mica decat plaja de la Vama Veche

Ducu Bertzi: “Folk Maraton se intampla in mijlocul toamnei, un moment foarte bine ales din punctul meu de vedere, caci folk-ul este legat de toamna, se “aude” foarte bine toamna. Sunt convins ca la acest eveniment se vor afla multi dintre iubitorii muzicii si poeziei bune, iubitori ai toamnei”

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: V.I.P – 120 Lei, Cat. I – 100 Lei, Cat.II – 80 Lei si Cat.III – 60 Lei. Acestea vor putea fi achiztionate incepand cu data de 1 iulie, de la Sala Palatului, magazinul VreauBilet (Unirea Shopping Center – et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), sau online prin site-urile vreaubilet.ro, blt.ro si bilete.ro.

folk-maraton

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Folk Maraton – cel mai important eveniment folk al toamnei

    […] “Nebun de alb”, “Condamnare” si alte piese sub marca Emeric Set. Miercuri e “Folk Maraton” la Sala Palatului (la care nu stiu daca ajung, exista posibilitatea sa da) si apoi after-party […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.