Artisti romani pe twitter – completare articol Monden.Info

Pentru ca pe Monden.Info a aparut pe 3 martie un articol intitulat Conturi de Artisti Romani pe Twitter care, in ciuda titlului, prezinta doar o mica parte din muzicienii romani activi in aceasta retea de socializare, am incercat sa venim cu cateva completari la aceasta lista in ceea ce priveste reprezentanti ai muzicii folk (si nu numai) prezenti si, unii din ei, chiar activi pe twitter.

Lista este departe de a fi completa, va rugam sa ne semnalati si alte conturi ale unor muzicieni romani pe care le cunoasteti.

1) Emeric Imre @emericimre

2) Bogdan Curta @BogdanCurta

3) Trupa Atelier @TrupaAtelier

4) Mishu Calian @mishucluj

5) Mircea Baniciu @mirceabaniciu

6) Vlad Dulea (Trupa Atelier) @VladDulea

7) Alina Manole @alinamanole

8.) Sorin Voinea (ZAN) @SorinVoinea

9) Florin Chilian @FlorinChilian

10) Ovidiu Mihailescu @ovimiu

11) Grimus @grimusworld

12) Marius Matache @make2000

13) Mihai Iordache (KUMM) @iordache_jazz

Contul de twitter al Foreverfolk il gasiti la adresa http://www.twitter.com/foreverfolk

Post Author: Marius Matache

6 thoughts on “Artisti romani pe twitter – completare articol Monden.Info

  Pyuric

  (24 March 2010 - 18:23)

  Hello!

  Intr-adevar, au ramas ft multe ‘nise’ neacoperite in urma articolului nostru, fiindca in lista i-am inclus doar pe cei de care scriem noi (cei mai comerciali + cei pe hip hop). La folk, din pacate, nu ne pricepem, nu e chiar aria noastra. 🙂 Asadar, multumim pt completare! Poate preiau si alte bloguri ideea… nici pe rock nu am acoperit (de ex), si sigur exista destule bloguri specializate la noi si pe partea asta…

  Succes & spor. 🙂

  Marius

  (24 March 2010 - 19:13)

  Buna 🙂

  Am facut lista tocmai pentru ca nimeni nu le stie pe toate 🙂 Vorba aia, sa fie bine, ca sa nu fie rau 😀

  Marius Matache

  Pyuric

  (24 March 2010 - 20:05)

  Daaaa… am dat si noi acum RT la articolul vostru… Cu ocazia asta poate isi fac si mai multi artisti conturi pe Twitter (daca vad ca exista atatia care au deja) 🙂

  Vlad Dulea

  (24 March 2010 - 20:54)

  Pyuric, inteleg demersul vostru si motivatia limitarii listei, dar ar fi corect sa faceti o mentiune in articolul vostru despre ce artisti este vorba.

  Voi ati numit-o “Lista artistilor romani” ori, recunosti si tu, ca lista nu reflecta titulatura aceasta destul de pretentioasa.

  […] This post was mentioned on Twitter by Monden Info, Sorin Grumazescu, ForeverFolk, Marius Matache, ForeverFolk and others. ForeverFolk said: RT @mondeninfo: Pe @ForeverFolk gasiti o lista cu conturi de artisti folk activi pe Twitter (completare la lista… http://bit.ly/9GDBtU […]

  Pyuric

  (24 March 2010 - 22:52)

  @Vlad: am mentionat atunci cand am publicat articolul (prin prezentari, comentarii etc), dar e buna ideea sa trecem si in articol acest lucru, pentru cine o descopera mai tarziu (nu ne asteptam la asta pe moment, sincer…).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.