Rasplatim mesajele pentru 2 ani de ForeverFolk

Atunci cand ne pregateam sa aniversam 2 ani de activitate, v-am invitat sa ne urati “La multi ani!” , sa ne transmiteti chiar si impresii despre petrecerea aniversara si orice ati dorit sa ne impartasiti legat de cei 2 ani de ForeverFolk, iar mesajele nu au intarziat sa apara intr-un numar mare atat pe aici pe site, cat si pe contul de Facebook.
Astfel vom rasplati pentru urari si impresii 2 castigatori (un mesaj trimis pe site-ul www.ForeverFolk.com si un mesaj trimis pe Facebook).

Primul castigator este Panfiloiu Claudiu, pentru mesajul transmis pe site :
La multi ani si la multi fani/ Sa numai vorbim de bani/ Vizitatori patimasi/ In “ze list” sa fiti fruntasi/ Make “seful” sa traiasca/ Pe toti sa ne omeneasca/ Iar ai vostri cititori/ Sa gaseasca-n site “comori”/ Muzica buna, concursuri/ Recenzii, concerte, clipuri/ Sa o tineti tot asa/ Pana cand ne-o satura/ Eu acuma ma opresc/ Traiasca cei ce citesc.

Cel de-al doilea castigator pentru mesajul de pe Facebook este Laura Matache: O seara frumoasa, intima, intre prieteni, ca o petrecere facuta acasa cu oameni frumosi, veseli si muzica buna.Ar fi minunat daca ar exista astfel de seri mereu…Motive sa sarbatorim folkul, pe oamenii dedicati lui si pe cei care il asculta ar trebui sa gasim mai des.Faptul ca voi ati reusit sa faceti lucrul asta de doi ani, intr-o lume mizera in care ni se impune o alta scara de valori, nu poate decat sa va faca cinste.Eu voi fi mereu alaturi de voi. Si sigur mai e cineva ca mine…..

Multumim tuturor celor care ne-au scris si care ne-au fost alaturi iar pe castigatori ii rugam sa ne contacteze pe adresa de e-mail contact@foreverfolk.com .

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.