Discuri pentru bilete

bileteM-am gândit că n-am mai făcut demult un concurs pe ForeverFolk. Și cum cred că oamenii care cumpără bilete la concerte merită să le fie răsplătită fidelitatea, concursul de azi e legat de concertul meu de pe 3 martie. Acesta are loc la Teatrul de pe Lipscani – Studio La Muse și va fi singurul meu concert public în București înainte de lansarea noului album, Alchimie, ce va apărea in luna mai a acestui an. Dată fiind perioada, este un concert dedicat femeilor din viața noastră, așa că dacă nu aveți idei unde să le duceți pe doamne, iată o sugestie.

Primele 3 persoane care trimit un e-mail pe adresa noastră (contact[at]foreverfolk.com) cu o poză cu 2 bilete la concertul Mărțișoare, floricele și alte siropoșenii (asigurați-vă că seriile celor două bilete se văd clar) primește automat un CD cu muzică folk (convenim de comun acord ce disc).

Bilete pentru concertul Mărțișoare, floricele și alte siropoșenii sunt disponibile la casieria Teatrului de pe Lipscani (Str. Lipscani nr. 55) sau online.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Discuri pentru bilete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.