Folk la Padina Fest!

In perioada 1-5 septembrie 2010 are loc pe Platoul Padina din Muntii Bucegi Padina Fest, un festival de ecoturism ce va include activitati de catarare, tiroliana, rapel, proiectii de film si multe altele.

Muzica folk este si ea reprezentata in cadrul festivalului. Joi, 2 septembrie, vor concerta Emeric Imre, Titus Constantin si Eugen Avram, iar sambata, 4 septembrie formatia Tapinarii.

Intrarea la festival este libera. Detalii suplimentare gasiti pe www.padinafest.ro

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Folk la Padina Fest!

    […] This post was mentioned on Twitter by Marius Matache, ForeverFolk. ForeverFolk said: Folk la Padina Fest! – http://bit.ly/baFT4X […]

    Iustin Munteanu

    (16 August 2010 - 18:16)

    Sa faci festival de muzica in inima muntiilor!? Ce parere au caprele negre , ursii si celelate animale protejate din zona. Ne mai miram ca ursii intra in localitati . In curand ii vom vedea cu MP3 pe urechi mergand la Muzica pe Cale Victoriei sa ia cel mai nou album Heavy Metal. Asa s-a distrus si Vama Veche. Dupa FolK Fest faci plaja pe chistoace. Ca sa nu mai zic de vacanta distrusa a celor care erau campati pe plaja si au fost evacuati fara preavz. Si azi incepe Stufstock! Tot ce avem bun si frumos distrugem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.