Multe concerte folk in acest week-end

Vineri, 28 ianuarie, Andrei Stoeanof si Robert Lazar canta la Suceava, La Fierarie, in cadrul Festivalului FolkLung. Pretul biletului este 5 lei, iar concertul incepe la ora 21:00. La Timisoara are loc in aceeasi seara concertul Adrian Berinde, ce face parte din turneul de lansare a albumului Azil.

Sambata, 29 ianuarie, incepand cu ora 20.00, in Club Mojo din Iasi (Str. Cuza Voda 30-32) vor canta Sebastian Albu si Andrei Bauer. Tot sambata, Cristi Dumitrascu si Andreas Aron concerteaza in Restaurantul La Historia (Str. Sf. Stefan nr. 13). Iar Festivalul FolkLung se muta la Gura Humorului, in Pizzeria La Bomba, unde vor evolua aceiasi Andrei Stoeanof si Robert Lazar.

Duminica, 30 ianuarie, Walter Ghicolescu si Adrian Gradinaru vor concerta in Cafe D’Art din Constanta, incepand cu ora 21:30. Pretul biletului este de 25 lei. In aceeasi seara, la Mojo-ul din Bucuresti, are loc o noua editie de Pariu pe Prietenie, ce ii are ca invitati din zona muzicii folk pe Eugen Avram, grupul Cantos, Horia si Ilie Stoian. Evenimentul incepe la ora 18:30, iar intrarea este libera. In Life!Pub din Timisoara canta Calin Barcean (ora 20:00, pretul biletului – 5 lei).

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Multe concerte folk in acest week-end

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.