Week-end cu folk

Desi week-end-ul incepe abia vineri, concertele de folk incep de joi. Informatii despre concerte folk in Bucuresti, Constanta, Arad, Cluj-Napoca sau Suceava.

Joi, 3 martie si vineri, 4 martie, Emeric Imre va sustine 2 concerte la Constanta, in locatia numita La Bebe. Pretul biletelor: 10 lei. Pentru informatii si bilete: eu@labebe.ro 0742.148.911 sau 0735 351.658.

Tot pe 3 martie, Mircea Vintila si Titus Constantin va ofera un martisor muzical in Club Fire. Concertul incepe la ora 20:30. Pretul biletelor: 15 lei. Informatii la 0723268845 – Vampy.

Si tot joi, 3 martie, La Fierarie in Suceava, are loc un nou episod din serialul “Conversatii acustice” alaturi de Cristi Rangu, Lucian Andrascu, Ciprian Barsa. In aceeasi seara, la Clubul Presei din Iasi, se intampla “Omul cu chitara”, unde vor canta Alexandra Andrei, Andrei Bauer si Veve. Intrarea la Clubul Presei este 5 lei, iar concertul incepe la ora 21:00.

“Serile de folk sub felinare” din fiecare joi de la Cluj gazduiesc pe 3 martie un concert intitulat Folk fara fum in Irish&Music Pub. Incepand cu ora 21:00, va avea loc o seara in care nu se va fuma in sala de concerte. Vor urca pe scena: Magda PuskasIoan Onisor, Florin Toloarga, Alexandra Sidor, Ionut Mangu, Mirona Pascu, Claudia Ciobanu, Roxana Zapartan, Puiu Cazan, Adriana Andreica, Oana Ranga. Pretul biletului este de 5 lei. Informatii sau rezervari: 0753.987.783

Sambata, 5 martie, timisorenii de la Pragu’ de Sus canta incepand cu ora 21:00 in Zaraza Club din Arad (Str. Metianu nr. 5, colt cu Savinesti). Pretul biletului este de 10 lei. Rezervari la tel. 0257-252-530

Duminica, 6 Martie 2011, incepand cu ora 20.00, are loc in Club Mojo din Bucuresti un concert caritabil cu Bogdan Goage, Mihai Paveliu, Iulian Dima si Titus Constantin cu Iulia Mitrea si trupa Rapsotree avand drept scop strangerea de fonduri pentru sustinerea lui Alin Totorean, explorator, fotograf, reporter TV, in lupta lui impotriva cancerului. Pretul biletului este de 15 lei.

Tot in Bucuresti si tot in orasul vechi, in Club A, are loc o noua editie a Intalnirilor Culturale Club A, moderate de Florin Silviu Ursulescu. Muzica folk va fi reprezentata de Cristi Dumitrascu. Evenimentul incepe la ora 18:30. Intrarea este libera.

Si tot duminica, 6 Martie 2011, incepand cu ora 18, Libraria Carturesti din incinta CityPark Mall Constanta gazduieste un concert de muzica folk cu Walter Ghicolescu si trupa Poze cu Sunet.

De asemenea, la Calarasi, in Creme Caffe, incepand cu ora 19:30, va concerta  Emeric Imre. Costul biletelor este de 30 de lei.


Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.