Album folk și carte de poezii marca Eduard Zalle

Frământările înţeleptului vrăjitor - Eduard ZallePrietenul nostru Eduard Zalle își continuă activitatea intensă și la începutul toamnei va publica, la Editura Semne din București, cea de-a cincea carte. Este vorba de un volum de sonete intitulat Frământările înțeleptului vrăjitor, dedicat Majestății Sale, Regele Mihai. Odată cu albumul, Eduard Zalle a realizat, prin forțe proprii, un album audio, ce se va intitula Cântece de iarmaroc, pe care apar 33 de poezii recitate de autor și de Maria Gheorghiu, dar și 9 piese folk compuse și interpretate de Maria Gheorghiu, Walter Ghicolescu și Mariana Butnaru, toate pe texte de Eduard Zalle.

Eduard Zalle - Cântece de iarmaroc

Dubla lansare va avea loc în Club Phoenix din Constanța, sâmbătă, 17 noiembrie 2012, începând cu ora 20.00, avându-i ca protagoniști pe cei mai sus menționați, dar și pe actorul Eusebiu Ștefănescu și pe Daniel Iancu în calitate de invitați speciali. Ca o avanpremieră a albumului, vă prezentăm piesa Arhaism, în interpretarea Marianei Butnaru.

Volumele de poezii lansate anterior de Eduard Zalle (cu linkuri catre scurte prezentări ale cărților): Poezii din vremurile vechi (1977 – 1990), Cantec lui Merlin, Doamna bruna, Sonetele iubirii

Mariana Butnaru – Arhaism

Două piese pe versurile sale apar pe albumul Mii de smaralde editat de Daniel Iancu în 2011. Va prezentăm una dintre ele – Bucurie (intitulată pe albumul lui Daniel Iancu M-a iubit o doamnă brună), chiar în lectura autorului.

Eduard Zalle – Bucurie

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Album folk și carte de poezii marca Eduard Zalle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.