Corifei in spectacol 2013

Acum 10 ani avea loc un concert ce a ramas in amintirea tuturor prin faptul ca a reusit sa reuneasca unii dintre cei mai iubiti oamenii ai folkului intr-un spectacol intitulat Tandreturi pentru femei cu cei patru corifei. Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Alexandru Andries si Nicu Alifantis sustineau acest spectacol la Circul Globus, in fata unui public extrem de numeros ce a umplut sala pana la refuz. Poate ca intr-o lume atat de obisnuita cu rivalitati, s-ar fi crezut ca cei patru ar putea concura pentru a-si demonstra maiestria si pentru a-l eclipsa pe cel de langa, insa in cazul celor patru nu a fost deloc asa. Din contra, s-a creat o armonie atat de speciala incat, la 10 ani dupa acest eveniment, Aurel Mitran, “creierul” din spatele acestui proiect, a hotarat ca un bis la acest spectacol este necesar si binevenit.

Uniţi pe viaţă sub deviza “folk la folk nu-şi scoate ochii”, cei Patru Corifei, curajoşi ca nişte zmei, se-adunară, în arena circului, spre-a vesti poporului story-ul romanţului: Cutreierând prin Orient, Rovine sau Piaţa Romană cu Poştalionul, Lordul John a bătut lumea-n lung şi-n lat, ca pe Vremuri, Rar, precum o Umbră ori o Amintire, şoptind Balada blondelor iubiri şi sperând că Tamara, ori Miruna îi vor spune Opreşte-mă la tine. Din când în când, îşi zicea obosit Am pneumonie, amintindu-şi cu Tristeţi provinciale, de Vara la ţară. (Nicu Alifantis, pe pagina sa de facebook)

Corifei 2013 bunCele mai cunoscute piese ale celor patru vor fi putea reascultate in aceeasi formula in data de 6 octombrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30. Spectacolul de anul acesta isi propune sa readuca in sufletul oamenilor amintirea lui Motzu Pittiș, asa cum, acum multi ani ii insotea adesea pentru spectacolele Pasarea Colibri. Este un spectacol ce nu poate fi ratat asa ca va anuntam ca biletele se gasesc pe site-urile de profil precum myticket.ro si eventim, dar si in sucursalele Postei Romane si in magazinele InMedio, iar preturile variaza intre 50 si 70 lei.

Post Author: Raluca

4 thoughts on “Corifei in spectacol 2013

  Hebean Florin

  (27 September 2013 - 10:38)

  Nu mai sunt bilete online. Se mai gasesc bilete de 50 Lei la Casa de bilete a Salii Palatului, dar foarte putine.

  Marius Matache

  (29 September 2013 - 12:27)

  @Florin in ziua in care am publicat articolul, am vb cu doamna Creanga si mi-a spus ca urma sa mai trimita o serie de bilete catre siteurile de bilete. Mai mult nu stiu sa iti spuna

  Hebean Florin

  (30 September 2013 - 15:57)

  Ai dreptate Marius. Am vazut ca au mai aparut bilete si online (pentru doritori – bilete.ro).

  aseară | prin preajma

  (7 October 2013 - 19:25)

  […] seară, Sala Palatului a fost plină ochi – ce bine-mi pare ! Au avut spectacol cei patru corifei: Baniciu, Andrieș, Mircea Vintilă și Alifantis. Ocazie cu care am văzut pe scenă patru domni […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.