Folk Fără Vârstă la Matei Basarab

Prima ediție din 2014 a proiectului Folk Fără Vârsă are loc în București, la Colegiul Național Matei Basarab. Invitaţii, în juriu şi în spectacol, sunt Ducu Bertzi, Mihai Neniţă, Marius Matache şi Ovidiu Mihăilescu, iar prezentarea va fi asigurată tot de către cunoscuta cantautoare Maria Gheorghiu, acum în calitate de redactor la BucureştiFM.

Matei BasarabProiectul Folk fără vârstă a ajuns, iată, la cea de a 7-a ediție, desfășurându-se, conform noului său format, la nivel de sectoare ale Capitalei. În acest fel, a fost realizată o creștere calitativă a proiectului din punctul de vedere al concurenților implicați în competiție, la fiecare eveniment de până acum participând elevi selectaţi de la câte 9 sau 10 licee.

De-a lungul existenței acestui proiect, implementat de Radio România Actualități și BucureștiFM, sute de elevi din liceele din București și din țară (Botoșani, Sebeș etc.) și-au demonstrat talentul în fața colegilor, profesorilor sau părinților. Pentru o parte din ei, a fost imboldul necesar către scenele festivalurilor de profil sau cluburilor bucureștene. Mai multe detalii găsiți pe pagina proiectului.

„Pentru mine, proiectul Folk fără vârstă este un izvor de tinereţe! În fiecare an, de șapte ani, merg prin liceele din Bucureşti sau din ţară şi mă revăd „tânăr şi liber” în ochii elevilor care acum descoperă frumuseţea şi sporul de libertate a folkului! Folk fără vârstă înseamnă să prizez iar aerul de foc al adolescenţei […]. Ovidiu Mihăilescu

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Folk Fără Vârstă la Matei Basarab

    […] Proiect Folk Fără Vârstă: Ducu Bertzi și Mihai Neniță, Marius Matache, Ovidiu Mihăilescu, Colegiul Național Matei Basarab, București detalii aici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.