Gala Folk Floare de Colț 2014

Știam de ceva vreme că la jumătatea lui august, imediat după Sf. Maria, are loc Gala Folk Floare de Colț 2014. Mă bucur din toată inima că Sighetul, un oraș care îmi este atât de drag, vrea să câștige lupta cu timpul în ceea ce privește muzica folk. Absolut meritat pentru orașul ce e ca o inimă pentru Maramureș, provincia de unde au plecat atâți oameni frumoși cu chitări în brațe. Faptul că Ducu Bertzi, ajutat evident de primarul Ovidiu Nemeș, reușește și în acest an să organizeze acest eveniment e un câștig pentru muzica folk.

Astfel, pe 16 și 17 august, Gala Folk Floare de Colț dă întâlnire iubitorilor muzicii folk pe platoul central al municipiului Sighetu Marmației pentru două seri de excepție ce vor avea ca invitați mai mulți artiști excepționali din muzica folk românească.

Floare de Colț 2014Sâmbătă, 16 august

Adrian Ivanițchi, Florin Săsărman, Zoia Alecu, Radu Gheorghe, Ducu Bertzi și Mihai Neniță

Duminică, 17 august

Cosmin Vaman și Alexandra Andrei, Jul Baldovin, Alina Manole&Band, Mircea Vintilă și Jul Baldovin, Ștefan Hrușcă

Gala va fi prezentată de același Adrian Păduraru, un actor excepțional și un om pe care mă bucur că am avut ocazia să îl cunosc. Cele două seri vor fi deschise de artiștii locali Daniela Răceală, Ilinca Pleș, Nicolae Boico, Anca Corneștean, Gheorghe Ștețca, dar și tânăra artistă botoșeneancă Ștefania Iacob.

Gala Folk Floare de Colț 2014 vă dă întâlnire în week-end la Sighet!

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Gala Folk Floare de Colț 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.