Cumpără 2 bilete și primești un disc

După cum ați văzut, ForeverFolk și partenerii săi Domeniile Sâmburești și Teatrul Mignon au demarat proiectul Seri acustice la Mignon. Ne dorim să schimbăm un pic locurile unde se cântă folk în București, dar pentru asta avem nevoie și de ajutorul vostru, al consumatorilor de muzică folk.

bileteȘtim că este un efort, dar pentru că dorim să răsplătim fidelitatea iubitorilor, împreună cu invitatul primei seri punem la cale o surpriză. I-am fi spus concurs, dar nu este un concurs propriu-zis. Pentru că aici nu e vorba de a alege anumite răspunsuri, de răspunsuri corecte sau de trageri la sorți.

Așadar, propunerea noastră e următoarea: răsplătim fiecare 2 bilete cumpărate la spectacolul din 6 octombrie de la Teatrul Mignon cu un album Marius Matache – HOINAR prin Piața Matache cu autograf. Ce trebuie să faceți este să ne trimiteți seriile celor două bilete prin e-mail la adresa contact[pe]foreverfolk[punct]com până la data de 3 octombrie 2014.

Rezervarile de bilete se pot face pe adresa contact@teatrulmignon.ro sau la telefon 0726.243.907. De asemenea, sperăm ca de mâine (n.a. vineri, 26 septembrie), biletele să fie disponibile și online, pe www.iabilet.ro.

Organizatori: ForeverFolkDomeniile Sâmburești și Teatrul Mignon

Parteneri: Hello Hotels, Aqua Carpatica, Kooperativa 2.0.

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.