Alchimia toamnei la Iași

Pe 23 octombrie, Iașiul este gazda unui spectacol aparte într-un loc de poveste. Aula Bibliotecii Centrale Universitare Mihai Eminescu din Iași va găzdui spectacolul de muzică folk și poezie intitulat Alchimia toamneiAlchimia toamnei v finala

Un concept de spectacol ce îmbină muzica folk și poezie, inițiat în 2013 de Marius Matache și Sorin Poclitaru, din dorința unui spectacol cu doi oameni care aveau în comun multe proiecte din zona folkului și multe piese realizate în colaborare. În premieră, în 2015 Alchimia toamnei depășește granița Bucureștiului, iar primul spectacol are loc la Iași, având-o ca invitat special pe Ștefania Iacob. Nu este singurul invitat al serii, pentru că pe scena elegantei aule academice vor urca și 4 din tinerii artiști implicați în proiectul Viitor de 7 steleCu această ocazie, Sorin Poclitaru va lansa, tot în premieră, noua sa carte de pamflete, intitulată Umor deeprimat.

Spectacolul începe la ora 19:00. Prețul biletelor este de 20 de lei. Biletele pot fi achiziționate de la Magazinul Bobo Shop din Palas Mall sau la intrarea în aulă, înainte de spectacol.

Sponsor: Trident GSA

Parteneri: Semtop, Bobo Shop, Kolos Group, Limuzine de Epocă

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Iași, PrimaTV Iași, TeleMoldova, ForeverFolk, Ziarul de Iasi, 7est, Agenda de Iași, Iași Fun, InOras.ro

 

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Alchimia toamnei la Iași

    Georgiana

    (26 October 2015 - 16:13)

    Super spectacolul, am luat parte si in acest an dar si in anul precedent si nu regret ca am venit pana acolo. Anul trecut chiar am avut drum prin Iasi si daca tot eram acolo, am zis sa incerc.. am stat ceva mai mult timp si asta a fost perfect, mi-a permis sa ma bucur de el si sa-l am si ca optiune pentru acest an. Felicitari pentru organizare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.