Single de pe Alchimie

single Matache

La trei ani de la albumul de debut (HOINAR prin Piața Matache, 2013), Marius Matache pregătește pentru 2016 un nou material discografic, ce se va intitula Alchimie. Primul single de pe acest album va fi lansat vineri, 8 ianuarie 2016, la RFI România, în emisiunea RFI360, realizată de Valentin Panduru.

Piesa se intitulează „În visul meu” și este compusă pe versurile poetului Sorin Poclitaru, ca de altfel întreg albumul ce urmează să apară. Înregistrările au fost realizate în studioul Real Sound&Vision, alături de Victor Panfilov. La realizarea lui au mai contribuit Vlady Săteanu (bas), Cristian Mihai (nai, voce), Vladimir Sergheev (tobe), Lyuben Gordievski (pian).

Comparativ cu primul album, Alchimie va fi o surpriză pentru cei care îmi ascultă muzica, în special ca sound. De asemenea, va fi mult mai omogen din punctul de vedere al conținutului, am ales piesele astfel încât să fie capitole ale unei povești, iar faptul că Sorin Poclitaru semnează textele tuturor pieselor contribuie la acest aspect. Marius Matache

Este prima ediție cu muzică live din 2016 a emisiunii RFI360 și prima apariție live din 2016 a artistului. Marius Matache va fi prezent în studioul RFI începând cu ora 17:15, dar nu singur, ci alături de un invitat-surpriză.

RFI România poate fi ascultat pe următoarele frecvențe: București – 93,5 FM, Craiova – 94 FM, Cluj-Napoca 91,7 FM, Iași – 97,9 FM, Chișinău – 107,3 FM sau online pe www.rfi.ro

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.