Fii parte din Alchimie!

Alchimie

Coelgul nostru Marius Matache a pornit vineri, 4 martie, o campanie de crowdfunding pentru noul său proiect muzical, intitulat Alchimie. L-am rugat chiar pe el să povetească de ce o astfel de inițiativă.

Vreau mai mult decât să lansez un album și atât. Vreau să fie un proiect mai mare, iar asta implică foarte multă logistică și automat mult mai multe costuri. Vreau să fie un exemplu de campanie pornită de un artist independent, care să poată fi apoi clonată (cu personalizările de rigoare) și de alți artiști. Pentru că putem învăța din experiențele celorlalți, putem prelua exemplele de bună practică și evita greșelile inerente oricărui proiect. Iar folkul are nevoie de proiecte mari pentru a se lupta cu celelalte genuri de pe piața muzicală, pentru a fi descoperit de un public nou. Marius Matache, vorbind despre campania de crowdfunding Fii parte din Alchimie!

Toate detaliile despre campanie le găsiți pe site-ul dedicat, campania urmând să se încheie duminică, 3 aprilie 2016. În zilele următoare, vom demara un serial cu poveștile celor 11 piese de pe albumul Alchimie (un episod pe săptămână). Lansarea din București a albumului va avea loc pe 12 mai 2016, la Teatrul de pe Lipscani din București.

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.