Folk din pana mea vol. 2 la Tecuci

Că tot ne e dragă nouă zicala cu “împreună suntem puternici”, uite că Folk din pana mea vol. 2 are parte de o lansare cu ștaif la Tecuci. De ce acolo? Pentru că profu’ Cristi Corcioveanu (asta cu profu’ e alint între mine și el, ca între dascăli), sprijinit de autoritățile locale, a reușit să pună la cale un eveniment care a crescut precum cozonacul și dintr-un spectacol de o zi, a ieșit unul de două. Eram prea mulți pentru o singură seară și dacă tot venim de la distanțe destul de mari unii (Sorin de la Humor, eu și Cristi din București, Cezar de la Iași și tot așa), era păcat să cântăm câte două piese fiecare. Așa că ne-am împărțit în două seri, sper eu spre bucuria oamenilor din Tecuci, care va avea parte de un mini-festival.

TecuciProgramul celor două seri tecucene de folk și poezie este următorul:

Miercuri, 14 decembrie

Cristi Corcioveanu, Cezar Popescu, Ștefania Iacob și poetul Sorin Poclitaru

Joi, 15 decembrie

Cristian Mihai, Marius Matache, Dan Manciulea, Nicu Zotta

Spectacolele încep la ora 19:30 și au loc în Sala Studio a Casei de Cultură din Tecuci.

Pentru a exemplifica muzical albumul Folk din pana mea vol. 2, am ales astăzi piesa lui Cezar Popescu, intitulată Să nu mă judeci. Pe iubitorii de folk din Tecuci, Focșani, Galați sau chiar Bacău îi așteptăm cu drag la spectacole.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Folk din pana mea vol. 2 la Tecuci

    […] 15 decembrie – Sala Studio a Casei de Cultură din Tecuci, în cadrul evenimentului de lansare a albumului colectiv Folk din pana mea vol. 2 – detalii aici; […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.