Alina Manole a lansat Aventurile rățoiului Adalbert

Adalbert a venit pe lume după îndelungi dezbateri interioare ale Alinei Manole referitoare la momentul ideal în care acesta ar trebui să apară.Și iată că a apărut în cel mai bun moment. Alina Manole a lansat la finalul lunii mai, cu câteva zile înainte de 1 iunie, ziua copilului, într-un cadru plin de culoare, la Grădina cu filme. A fost o atmosferă extrem de veselă, unde copiii au putut să se simtă în largul lor, să cânte, să danseze și unde inclusiv adulții au putut să se simtă pentru o oră din nou copii.

Nu e deloc un lucru simplu să publici o carte și nici cărțile pentru copii nu sunt mai prejos. Într-o lume în care cărțile pentru copii sunt din ce în ce mai slab scrise, cu povești fără noimă, o carte în care personajele sunt bine conturate, din care reies inclusiv lecții importante pentru cei mici și cu ilustrații atât de frumoase, e ca o bijuterie rară. Alina a demonstrat de-a lungul timpului o atenție deosebită pentru detalii și pentru calitatea produselor ei. Și asta s-a vazut și acum, cu câtă atenție s-a creat această carte, cât s-a muncit ca lansarea să fie așa cum trebuie, ca toată lumea să se simtă bine iar cei mici să fie cei mai fericiți. Și a reușit.concertele

Adalbert este un boboc, un rățoi mic ce dă piept cu lumea de afară și învață treptat să se adapteze. Exact ca un copil pentru care lumea de afară este o lume necunoscută care îi așteaptă să o exploreze, Adalbert învață diferențele dintre bine și rău, să viseze, să își facă prieteni și să fie curajos.

O altă lecție importantă pe care Adalbert o primește este aceea că nimeni nu trebuie să fie desconsiderat sau dat de-o parte doar pentru ca arată altfel ci că fiecare diferență poate reprezenta o calitate a celuilalt.

Lăsând la urmă estetica acestei cărți, care dă dovadă de o calitate rar întâlnită în rândul cărților pentru cei mici, Alina chiar a reușit să creeze o poveste frumoasă care merită o continuare. Este un volum pe care nu-l recomandăm doar pentru prietenia noastră cu Alina Manole, cât suntem convinși că cei mici se vor lăsa cuceriți imediat de micul Adalbert.

Felicitări Alina pentru micul Adalbert și așteptăm cu drag următoarele aventuri din lumea rățoiului.

Cartea o puteți găsi în rețeaua Cărturești și online pe emag.ro și suntem convinși că ar reprezenta un cadou frumos pentru cei mici.

Post Author: Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.