Proiect. Final. Spectacol.

Au fost două-trei luni foarte intense, cu foarte multe evenimente (10 la număr deja finalizate, încă 2 ce au loc în această săptămână) într-un timp foarte scurt, cu extrem de multe nebuloase și probleme administrative. Peste ele, multe orgolii, multă reticență, destule încurcături. A venit însă momentul spectacolului final, al spectacolului – concluzie.

După cele cinci vizite în licee, am ales patru artiști sau trupe tinere care să urce pe scena Școlii Gimnaziale de Arte nr. 5. Aceștia sunt:

  • Written philosophy, Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza;
  • Eduard Bloc, Liceul Teoretic Nichita Stănescu;
  • Ariana Oana Șerban și Alexandru Mureșan, Liceul Teoretic Dante Alighieri;
  • Andreea Marin și Eduard Dumitrache, Școala Superioară Comercială Nicolae Kretzulescu;

Am ales acei tineri pe care i-am considerat capabili să susțină un micro-recital de 2 piese pe scena spectacolului final. La fel de importanți sunt toți cei 25 de tineri artiști care au urcat pe scenele celor cinci licee. Mergeți să îi susțineți, haideți să îi încurajăm, pentru că doar așa vom avea, dacă nu o nouă generație de artiști talentați, măcar un public educat și cunoscător al fenomenului. Acesta a fost, de fapt, și unul din obiectivele proiectului. Susținerea artiștilor tineri va fi întotdeauna un scop și al ForeverFolk, cu condiția ca ei să demonstreze dedicație pentru acest gen și pentru cariera muzicală

Recitalurile invitaților vor fi asigurate de Puiu Crețu, Teddy Tudoroiu și, cu voia dvs., subsemnatul, Marius Matache. Spectacolul începe la ora 19.00, iar intrarea este liberă.

Proiectul Educație și cultură prin cântec și vers este un proiect finanțat de Primăria Sectorului 3 și implementat de Asociația Folkul Acasă În Realitate.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.