Abonați-vă la YouTube

Dragilor, acest articol are ca scop sprijinirea artiștilor în ceea ce privește noua politică a YouTube de monetizare a activității. Astfel, cei de la YouTube au luat decizia de a permite monetizarea doar conturilor care au cel puțin 1000 de abonați și minim 4000 de ore de vizionare în ultimul an. Nu vă gândiți că se câștigă sume fabuloase, dar orice sume îl ajută pe artist să meargă mai departe.

De aceea, vă adresăm invitația de a vă abona la conturile artiștilor folk pe care îi apreciați, să distribuiți piesele lor, să vă uitați cât mai mult la clipurile lor. În acest fel, aflați rapid când mai postează ceva, îi ajutați și pe ei

Conturi de YouTube pe care vi le recomandăm

Și pentru că e normal să vă dăm și niște idei, iată o listă de conturi pe care eu le urmăresc, având o activitate constantă. Plus al meu, logic! E suficient să dați un search pe YouTube cu numele artistului și vă va apărea contul său.

 1. Nicu Alifantis
 2. Mircea Baniciu
 3. Cristian Buică
 4. Cristi Corcioveanu
 5. Ștefania Iacob
 6. Alina Manole
 7. Maria Gheorghiu
 8. Marius Matache
 9. Fără Zahăr
 10. Trupa SPAM

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Abonați-vă la YouTube

  Nechita Corneliu

  (25 January 2018 - 21:11)

  Salut Mache, iti doresc din inima un an deosebit cu multe impliniri si cantari pe masura, cu sanatate, cu mult folk si mult rugby!
  Puiu sunt de la Roman…indraznesc sa cred ca piesa lui SPAM …nu prea e folk(desi ii admir in secret pe cei de la SPAM )! Dar e doar o parere! Frumoasa initiativa si stiu ca va fi o reusita desi comentarii vor mai exista! O seara frumoasa!

  Marius Matache

  (25 January 2018 - 21:17)

  @Puiu Nechita te salut cu drag, e o discutie nesfarsita – si Alchimia mea, asa cum e orchestrata, cu greu mai e folk pur. Cumva, SPAM s-au nascut in folk si vor ramane cel putin inca o perioada asociati genului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.