TREI de FOLK

Dacă l-ai primit la școală, a fost nasol, s-a lăsat cu probleme acasă. La cărți e bun dacă îl ai doar tu (macao) sau ai mai multe la fel (poker). Prin cărți, e număr magic – împăratul avea trei fete, soacra avea trei nurori, buzduganul trei peceți, iar magii tot trei erau. Azi vorbim tot de trei, Doamne, dar folkiști: Marius Matache, Teddy Tudoroiu și Puiu Crețu.

agendaÎn cazul lor, e vorba de prietenie, pe scenă și dincolo de ea. Fiecare din ei poate cânta de unul singur, dar sinergia pe care le-o oferă timpul petrecut împreună pe scenă e unică. Și pentru că au încheiat anul muncind umăr la umăr, în proiectul Educație și cultură prin cântec și vers, au conspirat să îl înceapă la fel, cu un concert împreună: TREI de FOLK.

Astfel, dacă marți, 30 ianuarie, nu sunteți prinși cu munca sau vreo datorie patriotică, sunteți așteptați în True Club din București, pregătiți să uitați de grijile cotidiene. Lirismul lui Teddy, energia lui Puiu și umorul lui Make sunt argumentele artiștilor ce deschid jocul de cărți cu Baladă pentru Daniela, Colind pentru prieteni, Dragoste în fân și multe altele.

TREI de FOLK este rețeta garantată a unei seri pline de zâmbete, cu muzică cu versuri multe pentru oamenii care încă iubesc metafora, într-o epocă a vitezei. Pariați pe cartea noastră, nu puteți pierde!

Post Author: Oana

2 thoughts on “TREI de FOLK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.