Premiu 5 discuri la Seven Folk

Seven Folk este emisiunea dedicată genului de care vorbim pe acest site de aproape 10 ani și la care subsemnatul combate de prin luna octombrie, alături de prietenul Robert Tache. De ce o facem? Eu că tot sper că folkul se poate emancipa, el pentru că are încredere în nebuni ca mine.

Și pentru că pentru o emisiune radio ascultătorii sunt cei mai importanți, vrem să îi răsplătim pe cei care ne ascultă pe noi, evident, cu muzică folk. Și punem la bătaie un premiu de cinci discuri cu muzică folk apărute în ultimii ani:

Marius Matache – Alchimie, Emeric Imre – Iarna mea cu ochii mari, Cezar Popescu – Jumătatea aceea din mine, Folk din pana mea vol. 3 și Vasile Mardare – Eu și prietenul meu.

Acestea pot fi ale voastre (un premiu care poate fi împărțit în 2-3 premii dacă sunt mai multe întrebări interesante) dacă ne dați un mesaj la numărul de whatsapp între orele 15.00 și 16.00 când realizăm emisiunea Seven Folk și adresați întrebări pentru organizatorii de concerte cu care vom intra în direct. Mai precis, astăzi vorbim cu Sorin Poclitaru, Gică Dobre, Talal Hamad, Cristian Zlăvoc despre organizarea de concerte folk și tot ce presupune ea. Poate mai învățăm fiecare din noi câte ceva.

Emisiunea  Seven Folk este difuzată în fiecare joi de la 15.00 la 16.00 pe 103,4 FM (dacă sunteți din București) sau pe www.radio-seven.ro.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.