Corifei multiplicați

Tandrețuri pentru femei cu cei 4 corifei de la Circul Metropolitan București din 23 martie, despre care v-am povestit acum ceva vreme, este sold out (sau aproape sold out, pe MyTicket mai apar vreo câteva bilete rătăcite). Venim astăzi către iubitorii muzicii folk în general și fanii celor 4 artiști emblematici cu vești bune.

Aurel Mitran, supranumit și Dresorul de Corifei, omul care a gândit acest proiect acum 15 ani, de comun acord cu Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Mircea Baniciu și Mircea Vintilă, a decis că dat fiind faptul că oricum artiștii petrec foarte mult timp departe de familii, ar fi o idee bună să se aniverseze împreună. Pe scenă și în locul de naștere al fiecăruia. Dacă nu știați, corifeul Mircea Vintilă este născut pe 23 martie, în București. Astfel că, invitat în emisiunea Seven Folk de la Radio Seven, Aurel Mitran a anunțat datele următoarelor concerte și anume:

  • 31 mai, Brăila, Sala Polivalentă “Danubius” – bilete aici;
  • 31 iulie, Timișoara, Filarmonica “Banatul”;
  • 13 octombrie, Brașov, Sala Sporturilor.

Și pentru că Dresorul merita și el un eveniment, pe 16 octombrie, spectacolul Tandrețuri pentru femei cu cei 4 corifei se reia la Circul Metropolitan din București, de ziua de naștere a lui Aurel Mitran. Și zău că m-am simțim mândru să anunțăm acest nou spectacol în emisiunea noastră din fiecare joi, dați-mi voie să mă simt important și împăcat că facem ce trebuie la Seven Folk, zic să ne mai ascultați din când în când (103,4 FM sau www.radio-seven.ro).

Dacă locuiți în unul din cele patru orașe, e momentul să salvați datele de concert în agendă și să începeți să urmăriți când se pun în vânzare biletele la spectacole. Și ca să vă introduc în atmosfera spectacolelor din 2018, iată introducerea primului spectacol, din 2003, tot de la Circ (pe atunci Globus). Doar pentru o mică parte din bucuria a patru artiști uriași ai muzicii românești.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.