Folk Fest Remember Costinești

Costineștiul reprezenta cândva un bastion al muzicii de calitate, într-o perioadă în care acest lucru era foarte puțin permis. Paradoxal, odată cu libertatea de a alege, tot mai puțină muzică din zona folk – rock – blues a răzbătut în Costinești. Enclava ultimilor 20 de ani s-a numit, fără doar și poate, terasa White Horse. Iar pentru al doilea an consecutiv, echipa de aici invită iubitorii muzicii folk și nu numai la Folk Fest Remember Costinești. Festivalul a debutat anul trecut și mă bucur tare să văd că organizatorii vor să transforme evenimentul în tradiție. Fără a mai lungi introducerea, iată prgramul celor două zile de festival, ce va avea loc în perioada 10-11 august 2018.

Folk Fest Remember CostinestiVineri, 10 august. Mircea Vintilă&Brambura, Alexandru Andrieș, Emeric Imre&Jimi El Laco, Daniel Iancu&Costel Pătrășcan, Marius Matache

Sâmbătă, 11 august. Nicu Alifantis&ZAN, Florin Chilian, Mike Godoroja&Blue Spirit, Magda Puskas și Sorina Bloj, Dinu Olărașu.

Amfitrionul celor două zile de festival va fi cunoscutul om de radio Andrei Partoș, unul din oamenii legați de Costinești de zeci de ani, fiind una din vocile de referință ale Radio Vacanța (care emitea din Costinești) înainte de revoluție, dar și unul dintre cei mai apreciați cronicari de muzică după 1990.

Parteneri: Primăria Costinești, RockFM, Jack Daniels, Coca Cola, BTT, Creative Life

Și cum vom mai vorbi pe aici despre eveniment, voi mai face și câte o recomandare de piesă a artiștilor care vor urca pe scena festivalului. Astăzi, Nicu Alifantis și piesa Cearcăn, dar și Florin Chilian – Nevastă-mea. Vă recomand să urmăriți și pagina de facebook a festivalului pentru a fi în permanență la curent cu informații noi.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Folk Fest Remember Costinești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.