Programul VAMAdus Folk 2018

Organizatorii festivalului VAMAdus Folk 2018 au anunțat programul recitalurilor din cele trei zile pe care iubitorii muzicii folk sunt invitați să le petreacă la malul mării, evident La Barbă Neagră.

VAMAdus Folk 2018Vineri, 11 mai

Emeric Imre, Radu Crăciunescu, Dan Vană, Cristi Dumitrașcu, Marius Matache, Magda Puskas și Rareș Suciu

Sâmbătă, 12 mai

Nicu Zotta, Ștefania Iacob, Vali Petcu, Cristian Buică, Cosmin Vaman, Valentin Moldovan

Duminică, 13 mai

Ovidiu Mihăilescu și Liviu Ciulei, Cătălin Stepa, Adi Bezna, OCRU, Mircea Rusu Band

Amfitrionii celor trei zile de festival vor fi poeții Sorin Poclitaru, Clara Mărgineanu și Andrei Maftei. Recitalurile (aproximativ 40 min. fiecare) încep în fiecare seară la ora 20.00. De asemenea, de la ora 19.00, fiecare seară va demara cu o sesiune de open mic, cu tineri artiști dornici de afirmare, ce vor evolua pe scena de la VAMAdus Folk 2018. De asemenea, vor fi ceva lansări de carte (Sorin Poclitaru cu siguranță va lansa 50 – cincizeci), poate și de disc, că sunt câțiva artiști care tot amenință cu discuri noi.

La ora la care scriu acest articol, mai erau disponibile undeva în jur de 10% din locuri (asta înseamnă circa 20), detalii despre prețuri și pachete găsiți în primul articol dedicat. Și, așa cum am promis, și două recomandări muzicale din rândul artiștilor care vor participa la eveniment, cu invitația să vă abonați la canalele lor.

Post Author: Marius Matache

5 thoughts on “Programul VAMAdus Folk 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.