Nord-Est Folk 2018

Trec anii și mă bucur să văd că Dorohoiul devine un pol important al muzicii folk, prin tinerii artiști care vin de acolo și prin festivalul care, cu asalturile și abisurile sale, este o constantă a peisajului folkistic autohton. Nord-Est Folk 2018 anunță, prin vocea ForeverFolk, iubitorii de folk, posesori de chitară sau doar de inimi și suflete folk, că îi așteaptă în nordul țării pe 26 și 27 mai 2018. Organizatori sunt Primăria Municipiului Dorohoi, Consiliul Local al Municipiului Dorohoi, Casa Municipală de Cultura Dorohoi, iar gazda festivalului ajuns la cea de a VIII-a ediție va fi, ca de obicei, Sala Teatrului Dorohoi

Concurs Nord-Est Folk 2018

Nord-Est Folk 2018 DorohoiÎn concurs pot participa concurenți cu vârste cuprinse  între 14 și 35 de ani, competiția neavând însă categorii de vârstă. Interpreții care vor participa în concurs cu compoziții proprii vor fi punctați suplimentar pentru compoziție. Participarea în concurs poate fi individuală sau de grup (max. 2 persoane).

Organizatorii vor suporta masa şi cazarea concurenților pentru zilele de festival, în timp ce concurenții vor suporta cheltuielile de transport. Laureaţii care nu vor fi prezenţi la Gala de decernare a premiilor vor fi descalificaţi. Nu pot participa în concurs cei care în anii precedenţi au obţinut trofeul festivalului. Premiile totale ale festivalului sunt în valoare totală de 4200 lei.

Pentru înscrierea la Festivalul – Concurs Nord-Est Folk, cei interesați vor trimite pe adresa de e-mail: nord.est.folk@gmail.com până la data de 20 mai 2017 următoarele documente și informații:

  • Fişa de înscriere, ce poate fi descărcată de aici
  • 2 piese propuse pentru concurs – compoziţii proprii propuse pentru a fi interpretate în concurs (format mp3);
  • Copie după certificatul de naştere sau cartea de identitate.

Recitaluri Nord-Est Folk 2018

Recitalurile festivalului Nord-Est Folk 2018 vor fi susținute după cum urmează:

  • Sâmbătă, 26 mai: Cătălin Stepa, Florin Săsărman;
  • Duminică, 27 mai: Cosmin Mariciuc, Magda Puskas și Rareș Suciu.

Post Author: Marius Matache

1 thought on “Nord-Est Folk 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.