Târgul Național de Muzică Folk 2018

Dacă tot s-a anulat/amânat Folk You 2018 (pentru că, de ce nu? în săptămâna în care trebuia să aibă loc), am zis să dăm noi totuși o veste bună iubitorilor de muzică folk. Și venim cu informații despre Târgul Național de Muzică Folk 2018, ce va avea loc în perioada 21-23 septembrie la Gura Humorului.

Fiecare zi de târg va include câte 4 recitaluri – trei dintre ele de artiști aleși de organizatori, cel de-al 4-lea urmând a fi decis de publicul decis să muncească pentru a-și vedea artiștii preferați. Cum? Simplu, prin vânzarea de bilete la târg. Propunerile de până acum sunt Sebastian Ionel și trupa Clipa  nu mai sunt. Iată însă recitalurile deja stabilite:

Vineri, 21 septembrie: Marius Matache, Cristi Corcioveanu, Nicu Zotta

Sâmbătă, 22 septembrie: Adi Bezna, Cătălin Stepa, Adrian Mărgineanu

Duminică, 23 septembrie: Emeric Imre, Valentin Moldovan, Ștefania Iacob

Umor deeprimat Poclitaru Mignon Iad ceartă ajutor Târgul NaționalCa de obicei, nu va lipsi standul cu discuri și merchandising ale artiștilor prezenți în festival. Prețul abonamentului pentru cele 3 seri de festival este de 50 de lei. After-party-ul va fi găzduit, cel mai probabil, de Pizzeria La Bomba. Târgul Național de Muzică Folk 2018 este organizat de Asociația Folkul Acasă În Realitate, în colaborare cu Primăria Gura Humorului. Amfitrionul evenimentului va fi poetul Sorin Poclitaru, președintele Asociației FAIR.

Post Author: Marius Matache

2 thoughts on “Târgul Național de Muzică Folk 2018

    […] Târgul Național de Muzică Folk “O Gură de Folk”, Gura Humorului, 21 – 23 septembrie detalii aici […]

    Ana Fluerasu

    (18 July 2018 - 15:26)

    Nu am mai fost.Dar după experiența de la Vama Veche.O să mă străduiesc să ajung.Mi-am umplut sufletul de frumos acolo.Si vreau să repet experiența 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.