Recitalurile Folk Minor Fest 2019

Profităm de faptul că au fost anunțate recitalurile Folk Minor Fest 2019 ca să vi le prezentăm și dvs., poate sunteți prin zonă sau poate vă faceți drum să veniți să le vedeți.

Astfel, balul va fi deschis de tânăra artistă Delia Porumb, câștigătoarea ediției 2018.
Recitalurile vor continua cu:

  • Trupa Școala VecheCristi Corcioveanu, Cezar Popescu, Liviu Ciulei, Dionisie Ionescu
  • Ștefania Iacob și Sorin Poclitaru;
  • Adrian Bezna.


Concursul începe la ora 17.00 și are loc în Parcul Regina Elisabeta din Tecuci. Între concurs și recitaluri are loc o sesiune de open stage, pentru cei care nu au avut curajul să se înscrie în concurs. Pe surse am aflat că ei vor fi susținuți de o parte din artiștii din recital.

Nu uitați că joi, 16 mai, începând cu ora 17.30, Sala Studio a Casei de Cultură va găzdui un spectacol cu Marius Matache, ce face parte din turneul aniversar Marius Matache – 15 ani. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Este spectacolul cu numărul 12 din turneul pentru cei 15 ani de carieră, realizat cu ajutorul Jameson.

Vă reamintesc că înscrierile tinerilor artiști doritori la Folk Minor Fest 2019 se încheie duminică, 12 mai, la ora 22.00. Detalii despre înscriere și formularele aferente le găsiți în articolul dedicat festivalului.

Post Author: Raluca

2 thoughts on “Recitalurile Folk Minor Fest 2019

    […] A doua zi, vineri, 17 mai, în Parcul Regina Elisabeta din Tecuci, are loc ediția a 4-a a festivalului Folk Minor Fest. Recitalurile sunt susținute de Adi Bezna, Școala Veche (Cristi Corcioveanu, Cezar Popescu, Liviu Ciulei, Dionisie Ionescu), Ștefania Iacob și Sorin Poclitaru și Delia Porumb. Mai multe detalii aici. […]

    […] Pe 16 mai ne vedem la Tecuci, în Sala Studio a Casei de Cultură “Ion Petrovici”, începând cu ora 17.30. Îi mulțumesc prietenului Cristi Corcioveanu că a pus umărul, ca între profesori, ca să pot face unul din spectacolele turneului la Tecuci. Un oraș de care sunt foarte apropiat, tocmai datorită lui Cristi. Așa că, dacă sunteți din Tecuci sau pe-aproape, m-aș bucura să dați o fugă, să ne vedem și să cântăm împreună. A doua zi, vineri, 17 mai, are loc Folk Minor Fest 2019, iar eu fac parte din juriul festivalului tecucean, ajuns la ediția a 4-a. Dar sunt alți colegi care vă vor delecta cu muzica lor – detalii aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.