Recomandările săptămânii

Dincolo de faptul că n-am mai făcut demult un articol cu recomandările săptămânii în curs, am remarcat că în calendarul de evenimente de pe pagina ForeverFolk am foarte multe anunțate pentru această săptămână. Acestea, coroborate cu lipsa acută de chef de muncă de luni dimineața, au rezultat în povestea de față.

Teddy Tudoroiu și Sergiu Cioiu sunt invitații lui Florin Silviu Ursulescu la Joia de Folk din Club 16 din București. Evenimentul are loc, evident, joi, 16 mai, clubul fiind situat pe Str. Ion Câmpineanu nr. 16.

Dacă am deschis ziua de 16, vă anunț că subsemnatul, Marius Matache, vă așteaptă în Sala Studio a Casei de Cultură din Tecuci pentru cel de-al 12-lea concert din turneul aniversar Marius Matache – 15 ani.

A doua zi, vineri, 17 mai, în Parcul Regina Elisabeta din Tecuci, are loc ediția a 4-a a festivalului Folk Minor Fest. Recitalurile sunt susținute de Adi Bezna, Școala Veche (Cristi Corcioveanu, Cezar Popescu, Liviu Ciulei, Dionisie Ionescu), Ștefania Iacob și Sorin Poclitaru și Delia Porumb. Mai multe detalii aici.

Folk Minor Fest 2019

Tot pe 17 mai, dar la Teatrul Ștefan Iordache din Caracal, are loc lansarea setului Nicu Alifantis – MEMORABILIA – Theatre Music Collection, în cadrul Festivalului de Teatru „Ștefan Iordache” Caracal 2019 – Ediţia a IX-a – In memoriam maestrului Marin Moraru.

Alina Manole și Cosmin Vaman își unesc forțele pentru două concerte la Iași și Bacău. Astfel, vineri, 17 mai, îi puteți vedea la Villa Borghese din Bacău, iar sâmbătă, 18 mai, cei doi vor cânta la Underground Pub din Iași.

În fine, pe 18 mai, în sala de sport a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București, are loc spectacolul aniversar “Club A 50”. Invitați în spectacol: Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Mircea Florian, Sorin Minghiat, Doru Stănculescu.

Recomandările noastre sunt doar câteva din concertele folk din această săptămână, vă invităm să mergeți la spectacole și să susțineți artiștii în toată țara și chiar peste hotare.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.