Recomandări de evenimente

Mă gândeam eu așa, stând la cafea într-o țară însorită și cu oameni buni, ce evenimente le-aș recomanda eu oamenilor pentru perioada următoare?

Pe 17 și 18 august puteți merge la Costinești la Folk Fest Remember Costinești, ce are loc în Teatrul de Vară. Și unde puteți vedea artiști din toate epocile muzicii folk și rock, de la Alina Manole la Semnal M, de la Ilie Stepan și Horea Crișova la Mircea Baniciu și de la Mircea Vintilă la Trupa SPAM. Lista completă în vizualul de mai jos.

În săptămâna următoare, mai precis pe 21 august, subsemnatul, Marius Matache, și Teddy Tudoroiu vă dăm întâlnire în Grădina Muzeului Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa” din București. Dacă folkul este o specie muzicală, atunci cu siguranță este una endemică. Evenimente în astfel de locuri faine sunt puține în București, deci nu ne ocoliți, cine știe, poate anul viitor le facem tradiție!

evenimente

Continuă competiția pentru recitaluri la Târgul Național de Folk Vasile Mardare, ce are loc în perioada 13-14 septembrie la Gura Humorului. Pentru a putea confirma deja primii artiștii, un bilanț intermediar se va face pe 13 august (cu fix o lună înainte de eveniment), iar primii doi artiști de pe listă vor fi deja anunțați. Lupta la vârf este strânsă, între locurile 1 și 4 fiind o diferență de doar 7 puncte!

Evenimente recomandate – pe scurt

  • 7 august – Marius Dașcău, Matcha Bar, București;
  • 13 august – Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu, Sânziana Tarța, Cristi Rigman, Che Guevara Social Pub, Cluj-Napoca;
  • 24 august – Fără Zahăr, Club Quantic, București;
  • 28 august – Marius Matache și Teddy Tudoroiu, Matcha Bar, București.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.