Brezoi cu Folk

Brezoi pare un loc predestinat să găzduiască muzica de bună calitate. După ce a transformat localitatea în gazda celui mai mare festival de blues din România (sper să nu greșesc, dar nu știu alt festival cu peste 10 mii de bilete vândute), iată că, în contextul numărului limitat de spectatori la un eveniment, la Brezoi se pune la cale al 3-lea weekend cu folk (după episoadele Baricada și Mariana).

Încă o dată, Mihai Mugescu, prin Asociatia MENTOR ROCK și Aby Stage Events, și cu sprijinul important al Primăriei oraşului Brezoi, dovedește că știe să construiască formule de spectacol, chiar și în condiții de pandemie.

De această dată într-o formulă de trei zile de recitaluri, sub titlul de ALTe zile FOLK, cu artiști din generații diferite, cu condimente (mă gândesc aici la Marcian Petrescu și Mihai Tacoi), cu arome diferite (mult folk, dar și un pic de blues, și niște munțomani sau folk-rock). Iată lista artiștilor care vor susține recitaluri pe scena de la Brezoi:

Vineri, 17 iulie: Folk 2 Rock, Zoltan Butuc, Gheorghe C-tin (Padre) & Cristi Dumitrașcu, Trupa SPAM

Sâmbătă, 18 iulie: Picuri de Folk, The Storytellers (Marcian Petrescu & Mihai Tacoi), Marius Bațu, Mircea Rusu Band, FolkFrate

Duminică, 19 iulie: Ana Maria Ivan și Alex Gibson, Ștefania Iacob, Marius Matache, OCRU (Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu), Nicu Alifantis

Biletele și abonamentele pentru Brezoi ALTe zile FOLK au fost puse în vânzare, sunt disponibile pe platforma iabilet, un abonament pe trei zile costă 127,14 lei, biletele au prețuri diferite în funcție de zi. De asemenea, puteți achiziționa tot online și biletele pentru campare, dacă plănuiți să veniți cu cortul.

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.