Muzică de carantină (5)

Alexandru Andrieș a lansat un album nou, intitulat Greu de pensionat, și, cu ajutorul lui Vlad Ivanov și Victor Panfilov, a făcut și un clip piesei ce dă titlul albumului.

Dacă tot vorbim de albume noi proaspăt lansate, umblă vorba printre prieteni că și băieții de la CALEnDAR au lansat un album nou. Acesta se intitulează Povestea muntelui, semn că păstrează linia care i-a consacrat pe Marius și Lucian. Dar eu am ales o piesă cumva din alt registru, intitulată Cine rămâne la urmă, mi-au plăcut orchestrația și atmosfera piesei.

Mi-aș fi dorit să vă spun mai multe despre piesa Cocktail a lui Dinu Olărașu. Poate și ea face parte dintr-un viitor album, dar profilul și pagina artistului sunt în paragină, iar în descrierea clipului de pe YouTube nu am găsit nimic. Adevărul e că piesa am ascultat-o prima dată la Radio România Actualități, dar mi se pare numai bună pentru o vară mai neagră decât ne-am fi imaginat.

Cea de a 4-a propunere este o piesă a unui artist tânăr, foarte tânăr (18 ani, m-a luat depresia, zău!). Dar am cunoscut un tânăr foarte simpatic, cu mult bun-simț, iar când mi-a spus și că a jucat rugby, zău că n-a mai fost nevoie de nimic! Încă se caută ca stil, dar are o voce puternică, militărească (haha! este elev al liceului militar din Breaza), care însă de foarte multe ori devine extrem de romantică, de caldă, de te și miri cum de un puști de vârsta lui a ajuns la “flăcărisme” (nu e nimic peiorativ aici, nu vă agitați ca nessul). Încântat de cunoștință, tinere, îmi doresc să aud lucruri muzicale frumoase de la tine!

Post Author: Marius Matache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.